Jump to content

DemoN @ uCore

Membru
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DemoN @ uCore

 • Birthday 05/29/2003

Recent Profile Visitors

64 profile views
 1. DemoN @ uCore

  Aceasta secțiune este facută pentru a vă oferi posibilitatea de a posta tot felul de știri legate de Auto/Moto, avem rugamintea insă să respectați urmatoarele reguli: Titlul topic-ului trebuie postat în funcție de subiect ( ex : [Auto] ... sau [Moto] ... ) Înainte de a posta o știre, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii. Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole/24 în această secțiune. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 3 zile de inactiivitate, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.
 2. DemoN @ uCore

  Regulament-Descoperă Articolul postat trebuie sa fie informativ, sa aduca la cunostinta celorlalti membri informatii noi. Topicurile vor fi inchise dupa 24h de la postare de către moderatorii secțiunii. Nu este permis post-huntul.Posturi de genul "Nu stiam" ; "Chiar?" ; "Misto" si altele sunt interzise. Articolul trebuie sa contina in titlu [Descoperă] + subiect. Incercati sa folositi culori si bb-codeuri,dar folosirea acestora in exces este interzisa. Postarea a mai mult de 5 articole intr-un interval de 24 de ore este interzisă. Nu sunt permise prescurtarile in articol. Nu este permisa postarea unor articole ce au fost postate deja de alt user. Folositi search barul inainte de a posta. Toata lumea are obligatia de a sigura ca articolul contine o gramatica si o exprimare corectă. Specificarea sursei nu este obligatorie !
 3. După cum scrie si in titlul topicului trebuie să ghicim cine postează următorul. FĂRĂ TAG, PENTRU CĂ ASTFEL PRIMEȘTE NOTIFICARE ȘI NU MAI ARE NICIUN FARMEC ȘI N-AVEȚI VOIE SĂ FACEȚI MAI MULT DE 3 POST-URI /24H
 4. DemoN @ uCore

  După cum spune si in titlu, primul care ajunge la 7 este regele . N-aveți voie să vă băgați de 2 ori.
 5. Jocul este simplu. Trebuie doar sa numaram din 5 in 5 pana la 2025. N-aveți voie să faceți mai mult de 5 post-uri /24h de persoană și fără să postați de 2 ori consecutiv. Incep eu: 5
 6. Jocul e simplu, trebuie să spuneți la rând varianta pentru moartea rațelor. Aveți voie să faceți maxim 5 post-uri / 24h de persoană, fără post-uri consecutive. Încep eu : Prima a murit de foame.
 7. DemoN @ uCore

  Titlul spune tot. 09:39
 8. DemoN @ uCore

  REGULAMENT JOCURI FORUMISTE : • Aveți voie maxim 5 reply-uri odata la 24 h la fie care joc sau in funcție de câte scrie în regulamentul acestora. • Repectați regulamentul jocului. • Doar moderatorii categoriei au voie să deschidă jocuri sau să închidă jocuri. • Jocurile trebuie să fie distractive și interesante. • Este interzisă postarea consecutiva. • Este interzis spam-ul, sau posturile la mişto. • Moderatorii n-au voie să lase mai mult de 10 jocuri active. • Jocurile se vor închide când ajung la sfârșit după propriile reguli sau când decid moderatorii. Respectați ordinea jocului, nu induceți în eroare alți useri!
 9. DemoN @ uCore

  1. Persoana caruia ii oferi cadoul: 2. Cadou: 3. Alte precizari:
 10. DemoN @ uCore

  [Informatii] Acest topic este distinat persoanelor doritoare sa ajute cu resurse. [1] Resursele trebuiesc sa aiba un link de download valabil. [2] Resursele nu pot contine pe acestea numele altor comunitati. [Model] [Nume] - [Resurse] - [Imagini] - [Download] - [Exemplu] [Nume] - Denis [Resurse] - Font [fonturi,brush,psd-uri,etc] [Imagini] - [Aici trebuiesc puse poze cu resursele] [Download] - [Link-ul de download]
 11. [Informații] [1] Titlul topicului trebuie să fie "[Cerere] Nume - [Avatar,Semnătură,Banner,Logo,Userbar]". [Nerespectarea duce la inchiderea cererii] [2] Pentru a crea o cerere aveți nevoie de minim [15 posturi] pe forum. [Nerespectarea duce la 7 zile blacklist] [3] Lipsa de respect,jignirea si grăbirea designerilor prin mesaje de genul "[Puteti sa va miscati mai repede]" sau altele va duce la blacklist în funcție de gravitate. [Nerespectarea duce la 5-7 zile blacklist] [4] Aveți voie să cereți maxim [2 lucrări] pe cerere. [Nerespectarea duce la 7 zile blacklist] [5] Din momentul în care vă alegeți o lucrare postată de cineva, echipa de designeri are obligația de a inchide topicul, doar în cazul cererilor cu o singură lucrare, în cazul in care sunt doua lucrări cel care a făcut cerere își poate alege una sa o poarte si sa astepte in continuare pe cealaltă. [6] În cazul în care la cererea făcută postați sau nu o imagine și se dau mai mult de [5 lucrări] cererea va fi închisă pe motivul că aveți de unde alege. [7] În cazul imaginilor editate, echipa de designeri poate închide topicul, având însa obligația de a prezenta un motiv clar pentru care au facut-o, imaginea va fi analizată iar designerul respectiv va decide daca va lăsa topicul deschis sau dacă-l va inchide. Imaginile ce contin [Nume de site-uri,Merite poza,etc] fac exceptie de la regula, iar topicul va fi inchis din start si cel ce l-a facut va primi interdicție. [8] În cazul în care doriți un [Avatar,Semnătură,Banner,Userbar] , postarea unei imagini nu este obligatorie atâta timp cât la tema imaginii se află un răspuns concret, apropiat de ceea ce doriți, iar dacă doriți o semnatură este obligatoriu să postați o imagine ca model pentru ceea ce doriți. [Nerespectarea modelului duce la inchiderea cererii] [9] Niciun user, [Nu poate face cererea in locul altcuiva]. [Nerespectarea duce la 7 zile blacklist] [10] Designerii sunt obligati sa adauge [Watemark-ul ucore.ro]. [Nerespectarea duce la suspendare 7 zile] [11] Aveți voie o singură cerere pe săptămână. [Nerespectarea duce la 7 zile blacklist] [12] Orice persoană poate ajuta la cereri, având sau neavând gradul de designer. [13] Persoanele cu gradul de [Designer] nu sunt obligati sa foloseasca intotdeauna watermark-ul ucore.ro. [Model cerere] [Cerere] Nume - model [Nume] - [Doresc] - [Imagine] - [Tema] - [Text] - [Dimensiuni] - [Exemplu] [TITLUL] [Cerere] Denis - avatar [Nume] - Denis [Doresc] - Avatar [Avatar,Semnătură,Banner,Logo,Userbar] [Imagine] - [Nu este obligatorie daca puneti o tema] [Tema] - [Nu este obligatorie daca puneti o imagine] [Text] - Denis [Dimensiuni] - 150x300 [Avatar] 150x150,150x180,150x250,150x300 [Semnatura] 300x150,400x180 [Banner] 120x60,125x125,468x60,728x90,300x600 [Sau alte dimensiuni cerute de voi]
 12. DemoN @ uCore

  Portofoliul trebuie sa contina un nume. EX : [Portofoliu ]numele respectivului. Lucrarile trebuie sa fie originale facute de voi nu luate de pe site-uri random. Aveti voie sa creati un topic cu portofoliul vostru decat o data! La un portofoliu NU se va da niciodata T/C numai daca creatorul acelui topic va cere T/C!
 13. DemoN @ uCore

  Persoanele care doresc să alăture staff-ului comunității trebuie să deschidă un topic nou cu titlul „Nume” urmând să completeze modelul de mai jos. Fiecare cerință și criteriu de aplicare trebuie respectat, neresepectarea va duce automat la respingerea aplicației dumneavoastră ! Nume : Vârstă : Motivul pentru care aplici : Link către portofoliu: Lucrări care să conțină "uCore": Descrie-te în câteva rânduri : Ești conștient că poți fi demis din funcție pentru nerespectarea regulamentului general ? : Alte informații Timpul de răspuns în cadrul cererilor este de minim 24 de ore. Ne rezervăm dreptul de a ne alege membrii staff.
 14. DemoN @ uCore

  Regulament : Dacă nu postaţi o modalitate de contact subiectul va fi arhivat si închis. Titlul trebuie să arate așa : [Schimb] + ceea ce schimbați. Nerespectarea modelului se va sancţiona cu warn. Topic-ul va fi închis după 7 zile de inactivitate de către un moderator al secțiunii.
 15. DemoN @ uCore

  MODEL : Nume : Ce dai la schimb ? : Ce doresti să primești la schimb ? : Contact : Alte Detalii :
×
×
 • Create New...