Jump to content

Keep.

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Keep.

  Nume: Nick: Varsta: Motiv: STEAM ON/OFF: Ai citit Regulamentul: Sunteti constient la abaterea regulamentului ca veti fi sanctionat?:
 2. Keep.

  REGULAMENT -Pentru a face cerere Grad pe TS.UCORE.RO trebuie sa aveti minim 40 ore pe canalele noaste,invitarea prietenilor/rudelor sau unor persoane cunoscute. -Trebuie sa aveti un vocabular adegvat si varsta minima de 14 ani. -Nu aveti voie sa VA JUCATI cu gradul care il aveti,REMOVE fara discutie. -Nu injurati alti membri sau persoane Administrative,Se vor lua masuri cu precautie. -Nu aveti voie sa faceti spam de canale. -Orice fel de sponsorizare pe Canalele unor servere pe alte canale se sanctioneaza cu ban permanent. -Nerespectarea regulilor se sanctioneaza cu remove. Acest topic poate suferi modificari.
 3. Keep.

  Bine te-am gasit
 4. Keep.

  salut! si bine ai venit
 5. Keep.

  Numele tău :Antonio Vârsta :13 ani si 9 luni Ocupație :Semi forum scripting Unde locuiești :Targu mures Hobby-uri & pasiuni :Sa ajut oamenii sa isi dezvolte visurile si pasiunea mea este sa am de lucru in fiecare clipa Cum ai aflat de comunitatea noastră :Search google Ce te-a determinat să te alături comunității noastre :Sa ajut sa se dezvolte si sa fie frumoasa Care este jocul tău preferat :Cs 1.6 ,csgo ,terraria etc Steam ON / OFF :ON Acordă-ne o notă comunități:1000 Ce server din comunitate îți place?:Momentan nu am un server favorit dar cand o sa fie ,o sa ma decid O poză cu tine ( opțional ) :-
×
×
 • Create New...