Jump to content

OTVOS

Membru
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OTVOS

  Pentru a posta o harta, completați modelul de mai jos : Denumire hartă : Autor : Număr de sloturi : Imagini : Link de download :
 2. OTVOS

  REGULAMENT Aveti voie sa postati maxim 2 Hărți pe zi . Titlul topicului trebuie să fie [Map] - nume Toate topicurile vor fi inchise dupa 24h de la postarea acestora . Inainte de a posta, folosiți funcția "search" pentru a evita postarea a 2 topicuri identic
 3. OTVOS

  Pentru a posta un plugin, completați modelul de mai jos : # Descriere : (Detalii despre plugin) # Comenzi : # Cvar-uri : # Instalare : # Download: LINK :
 4. OTVOS

  REGULAMENT Aveti voie sa postati maxim 2 Plugin-uri pe zi . Titlul topicului trebuie să fie [Plugin] - nume Toate topicurile vor fi inchise dupa 24h de la postarea acestora . Inainte de a posta, folosiți funcția "search" pentru a evita postarea a 2 topicuri identice.
 5. OTVOS

  Pentru a posta un addons, completați modelul de mai jos : Descriere Addons : Conţinutul acestuia : Autor : Pluginuri folosite : Link de download : Imagini (obţional) :
 6. OTVOS

  REGULAMENT Aveti voie sa postati maxim 2 Addons-uri pe zi . Titlul topicului trebuie să fie [Addons] - nume Toate topicurile vor fi inchise dupa 24h de la postarea acestora . Inainte de a posta, folosiți funcția "search" pentru a evita postarea a 2 topicuri identice.
 7. OTVOS

  Pentru a posta un skin , completați modelul de mai jos: # Descriere : (Detalii despre skin) # Instalare : # Download: LINK :
 8. OTVOS

  REGULAMENT Aveti voie sa postati maxim 2 Skinuri pe zi . Titlul topicului trebuie sa fie [Skin] - nume Toate topicurile vor fi inchise dupa 24h de la postarea acestora . Inainte de a posta, folosiți funcția "search" pentru a evita postarea a 2 topicuri identice.
 9. OTVOS

  Pentru a posta un config, completați modelul de mai jos: Config jucător : Ţară jucător : Instrucţiuni : Link de download :
 10. OTVOS

  REGULAMENT Aveti voie sa postati maxim 2 Config-uri pe zi . Titlul topicului trebuie sa fie [Config] - nume Toate topicurile vor fi inchise dupa 24h de la postarea acestora . Inainte de a posta, folosiți funcția "search" pentru a evita postarea a 2 topicuri identice.
 11. OTVOS

  Pentru a posta o harta, completați modelul de mai jos : Denumire hartă : Numar de sloturi : Autor : Imagini : Link de download :
 12. OTVOS

  REGULAMENT Aveti voie sa postati maxim 2 Hărți pe zi . Titlul topicului trebuie să fie [Map] - nume Toate topicurile vor fi inchise dupa 24h de la postarea acestora . Inainte de a posta, folosiți funcția "search" pentru a evita postarea a 2 topicuri identice.
 13. OTVOS

  Pentru a posta un plugin, completați modelul de mai jos: # Descriere : (Detalii despre plugin) # Comenzi : # Cvar-uri : # Instalare : # Download: LINK :
 14. OTVOS

  REGULAMENT Aveti voie sa postati maxim 2 Plugin-uri pe zi . Titlul topicului trebuie să fie [Plugin] - nume Toate topicurile vor fi inchise dupa 24h de la postarea acestora . Inainte de a posta, folosiți funcția "search" pentru a evita postarea a 2 topicuri identice.
 15. OTVOS

  Pentru a posta un addons, completați modelul de mai jos : Descriere Addons : Conţinutul acestuia : Autor : Pluginuri flosite : Link de download : Imagini (obţional) :
×
×
 • Create New...