Jump to content

Sh☆ckWaVe

Administrator
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sh☆ckWaVe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sh☆ckWaVe

  Titlu anime :Naruto Numărul de episoade :200 O scurtă descriere :Naruto Uzumaki, a mischievous adolescent ninja, struggles as he searches for recognition and dreams of becoming the Hokage, the village's leader and strongest ninja. Nota proprie acordată acestui anime :10 AMV / Trailer : https://www.imdb.com/video/vi3659054361?playlistId=tt0409591&ref_=vp_rv_ap_0
 2. Titlu anime : Golden Kamuy 2 - Acţiune, Aventură, Istoric Numărul de episoade : 12 O scurtă descriere : Al doilea sezon al seriei Golden Kamuy. Nota proprie acordată acestui anime :10 AMV / Trailer :
 3. Sh☆ckWaVe

  Titlu anime : Darling in the FranXX Numărul de episoade :24 + 2 speciale O scurtă descriere :In a world where future where humanity has been driven to endangerment by giant beasts, a strike force is assembled to destroy the monsters and save the world. Nota proprie acordată acestui anime :10 AMV / Trailer : https://www.imdb.com/video/vi2398863641?playlistId=tt7865090
 4. Sh☆ckWaVe

  Titlu anime : Boruto: Naruto Next Generations Numărul de episoade :174 O scurtă descriere :Son of Naruto Uzumaki, Boruto, follows his father's footsteps along with his friends to become great ninja. Throughout all their adventures, Boruto is determined to make his mark in the ninja world and live outside of his father's shadow. Nota proprie acordată acestui anime :10 AMV / Trailer : https://www.imdb.com/video/vi4211392025?playlistId=tt6342474&ref_=tt_ov_vi
 5. Sh☆ckWaVe

  Titlu anime : Naruto: Shippûden Numărul de episoade :500 O scurtă descriere : Naruto Uzumaki, is a loud, hyperactive, adolescent ninja who constantly searches for approval and recognition, as well as to become Hokage, who is acknowledged as the leader and strongest of all ninja in the village. Nota proprie acordată acestui anime :10 AMV / Trailer : https://www.imdb.com/video/vi514000153?playlistId=tt0988824&ref_=tt_ov_vi
 6. Sh☆ckWaVe

  - Titlurile subiectelor trebuie să fie sub forma: [Anime]- Nume [exemplu: [Anime] Naruto] - Înainte de a posta un anime, folosiți funcția search pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. - Respectați regulamentul forumului! - Sunt permise 5 subiecte(topicuri) la fiecare 24 de ore. - Un topic se va închide în 3 zile, de la deschidere de către un Moderator. - Încercați să vă abțineți de la tentativele de post-hunt cu reply-uri de fel (gg/fain/mi-a placut/ o sa ma uit) și pentru moderatori cu Locked! (*)La prima greșeală, se oferă un avertisment, la a doua veți fii sancționați cu un Warn! Model de postare: Titlu anime : Numărul de episoade : O scurtă descriere : Nota proprie acordată acestui anime : AMV / Trailer
 7. Sh☆ckWaVe

  The Crucifixion 2017 - Este un film filmat în România transilvania, un pic în anumite ipostaze din film se vorbește limba română pe lângă asta este un film horror Mai multe informații „The Crucifixion 2017 subtitrat hd in romana – Când un preot este închis pentru uciderea unei călugărițe asupra căreia executa un exorcism, un jurnalist de investigație se străduiește să determine dacă a ucis o persoană bolnavă mintală sau dacă a pierdut, de fapt, lupta cu o prezență demonică. The Crucifixion 2017 subtitrat hd in romana" Link vizionare. AICI Trailer:
 8. Sh☆ckWaVe

  - Postați în limita bunului simț / fără spam / postați măcar un ultim film văzut o dată la 24 de ore, dacă nu vă abțineți să faceți un post. - Lăsați un link spre un Trailer, și câteva informații despre film, părere.
 9. Sh☆ckWaVe

  Titlu : Peaky Blinders Gen : Dramă, Crimă, Thriller, Polițist Descriere : Peaky Blinders este o familiei de gangsteri din Birmingham, Anglia din 1919, la câteva luni după sfârșitul primului război mondial din noiembrie 1918. Povestea se bazează pe banda Peaky Blinders și pe șeful lor ambițios și foarte viclean, Tommy Shelby (interpretat de Cillian Murphy). Banda intră în atenția inspectorului-șef principal Chester Campbell (jucat de Sam Neill), un detectiv din Irlanda regală, trimis de Winston Churchill din Belfast, unde fusese trimis să „curețe” orașul de Armata Republicană Irlandeză (IRA), comuniști, bande și criminali de drept comun Părere proprie despre serial : E super mișto, dar nu e pt copiii ăia de sunt proști si se dau șmecheri că fumează din țigară ca Thomas Shelby.
 10. Sh☆ckWaVe

  Titlu : La Casa De Papel Gen : Jafuri, Dramă, Thriller, Suspans, Polițist Descriere : Un om misterios, care se numește El Profesor („Profesorul”), planifică cea mai mare lovitură dată vreodată. Pentru a realiza planul ambițios, recrutează o bandă de opt persoane cu anumite abilități care nu au nimic de pierdut. Scopul este acela de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Părere proprie despre serial : Awesome !
 11. Sh☆ckWaVe

  Titlu : Prison Break Gen : Acțiune, Dramă, Aventură, Mister, Suspans, Polițist. Descriere : Prison Break este un film serial american produs și difuzat pentru prima dată de televiziunea FOX pe data de 29 august 2005. Intriga serialului se învârte în jurul poveștii unui om încarcerat și condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o și a fratelui acestuia, care elaborează un plan complex pentru a-l salva de la pedeapsa capitală. Părere proprie despre serial : Personajul principal are rolul unui geniu, asta mi-a plăcut mult, serialul meu preferat.
 12. Sh☆ckWaVe

  Titlu : Walker Gen : Acţiune, Crimă, Dramă, Descriere : O nouă versiune a serialului din 1993 , care se concentrează pe Walker, care s-a întors după ani de zile de muncă sub acoperire. Văduv și tată a doi copii, începe lupta împotriva crimei organizate cu o nouă parteneră, care este singura Ranger de sex feminin din istorie Părere proprie despre serial : M-a impresionat, chiar e super ok de vizionat, v-as da spoilere dar, las....
 13. Sh☆ckWaVe

  Titlu : Breaking Bad Gen : Dramă, Thriller, Suspans, Polițist Descriere : În centrul acțiunii este Walter White, un geniu in chimie, care a ajuns insa sa fie doar profesor ce predă într-un liceu din Albuquerque, New Mexico. El are dificultăți financiare, un fiu cu probleme și o soție gravidă. La aceste probleme se adaugă diagnosticul de cancer pulmonar pe care îl primește în primul episod al serialului. Părere proprie despre serial : Mi se pare mișto, acum sunt dealer de droguri... ms Breaking Bad. Trailer :
 14. Sh☆ckWaVe

  - Nu este permis ca în conţinutul unui post sau topic să afişaţi diverse imagini sau cuvinte cu caracter de reclamă sau vulgar. - Nu este permis ca în conţinutul unui post sau topic să afişaţi diverse imagini cu conţinut pornografic sau vulgar.! - Respectați regulamentul forumului! - Insultele / limbajul vulgar nu sunt permise! - Postați în limita bunului simț. - Sunt permise 5 subiecte(topicuri) la fiecare 24 de ore. - Un topic se va închide în 3 zile, de la deschidere de către un Moderator. - Încercați să vă abțineți de la tentativele de post-hunt cu reply-uri de fel (gg/fain/mi-a placut/ o sa ma uit) și pentru moderatori cu Locked! - Încercați totuși să completați modelele cum se cere - Folosiți funcția 'SEARCH' pentru a verifica daca serialul a mai fost postat! (*)La prima greșeală, se oferă un avertisment, la a doua veți fii sancționați cu un Warn! Model de postare: Titlu : Gen : Descriere : Trailer :
 15. Sh☆ckWaVe

  Numele filmului : Scary Movie 3 Genul : Horror Link catre vizionare : https://divxfilmeonline.net/scary-movie-3-2003/ Scurta povestire : Cindy must investigate mysterious crop circles and video tapes, and help the President in preventing an alien invasion. Trailer :
×
×
 • Create New...